starnieuws

Politie geeft namen doden Oost-westverbinding vrij

18 Oct, 11:48
Waridie Marsam (44), Kafbie Ponirin (55), Stuart Singoredjo (51) en Pairin Djodikromo (65) zijn gisteren bij een aanrijding aan de Larecoweg in het district Saramacca overleden. De pick-up waarin de mannen zaten kwam in botsing met een vrachtwagen ter hoogte van km 37.

In een ander verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne is de vijfjarige Fernando Schattevoo die de straat rennend overstak geschept door een autobestuurder.

In het ongeval in het district Saramacca heeft de vrachtwagenbestuurder (48) geen letsels opgelopen bij het ongeluk. Na verhoor is hij heengezonden. Zijn geldig rijbewijs is ingevorderd, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De vijfjarige Fernando rende gisteren ter hoogte van Sinabo samen met zijn zus de straat op. De 34-jarige autobestuurder heeft verklaard dat hij de twee kinderen plotseling de straat zag oprennen. Hij is uitgeweken voor het ene kind en heeft daarbij de vijfjarige Fernando aangereden. De man heeft zich na het ongeluk aangemeld bij de politie. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Het aantal verkeersdoden is voor dit jaar gesprongen naar 60.

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April