starnieuws

PRO installeert onderafdelingsbestuur Albina

22 Sep 2018, 18:33

Josta Misiedjan, uit Albina, is toegetreden tot het hoofdbestuur van de PRO.
De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) heeft de Albinezen tijdens een kennismakingsbijeenkomst vrijdag opgeroepen samen met de partij duurzame oplossingen te bedenken voor de structurele problemen in het district Marowijne. PRO wil een bijdrage leveren aan de bloei en ontwikkeling van dit kansrijke district. De Albinezen voelen zich vergeten en verwaarloosd; daarover hebben zij zich duidelijk uitgesproken, zegt PRO.

Tijdens de bijeenkomst in het Nucleus Centrum heeft de partij bekendgemaakt dat Josta Misiedjan, uit Albina, is toegetreden tot het hoofdbestuur van de PRO. Ook heeft de installatie van een onderafdelingsbestuur plaatsgevonden. In het onderafdelingsbestuur van Albina zitten: Johnny Misiedjan (voorzitter), Rodney Mamakie (secretaris), Ramona Jana (penningmeester), Beatrix Pinotte en Fernando Kabenda (leden). Het onderafdelingsbestuur is gekozen door de PRO-leden die hun woonplaats in Albina hebben.

Gedurende de bijeenkomst heeft de PRO Albinezen mogen verwelkomen in de partij. Zij delen de mening in het ‘veranderd denken’, waarbij er gezamenlijk gewerkt moet worden aan een betere toekomst voor Albina, en daarmee het district Marowijne en uiteindelijk Suriname, stelt PRO.

Marowijne is het tweede district dat door de partij een bezoek is gebracht. Het district Coronie was als eerst aan de beurt.

Advertentie