starnieuws

Bende die Commewijne onveilig maakte, opgerold

19 May 2018, 15:34
Een roversbende die Commewijne onveilig maakte, is door het recherche team van regio Oost opgerold. Vier van de vijf bendeleden zijn aangehouden. Zij hebbent toegegeven een supermarkt aan de Mangreweg te hebben beroofd, woensdag.

De beroving is gepleegd door vier mannen, van wie één gewapend was met een mes. Na de daad verlieten de verdachten de plek in een zwart voertuig en lieten de winkelier gekneveld achter. Alerte buurtbewoners speelden het kentekennummer en het merk van het voertuig door aan de politie.

De verdachten gingen ervandoor met het kasregister inhoudende een geldbedrag van ongeveer SRD 800, Telesur en Digicel belkaarten ter waarde van ongeveer SRD 1000, een tas met wisselgeld en twee kartonnen met alcoholische dranken.

Het slachtoffer dat een steekverwonding ter hoogte van zijn borststreek heeft opgelopen, is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie zijn de verdachten op dezelfde dag aangehouden. De bestuurder Alfredo G. alias ‘Kleine’ is bij een opgezette road block aangehouden, waarna nog drie andere verdachten op verschillende adressen zijn aangehouden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een vijfde man die tot de bende behoort nog voortvluchtig is, meldt de politie Public Relations.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April