starnieuws

Rijbewijs politieagent in geval verkeersdode ingevorderd

22 Mar 2018, 12:22
De derde verkeersdode in Nickerie is de 36-jarige voetganger Manodjkoemar Falli. Hij is landelijk de 16e verkeersdode. De onfortuinlijke man is twee keer aangereden, eerst door een personenauto en daarna door een politievoertuig.

De autobestuurder die Falli als eerst heeft aangereden aan de Ataoellaweg heeft zijn slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten. Hij heeft zich nog niet aangemeld.
Een getuige die het slachtoffer te hulp schoot, heeft de politie ingeschakeld. Hij wenkte de bestuurder van het politievoertuig die kwam aangereden, om te stoppen. De agent die reageerde op het teken van de getuige, reed op de een of andere manier over het verkeersslachtoffer dat op de donkere weg lag. Het rijbewijs van de politieambtenaar is ingevorderd. De afdeling Public Relations meldt dat de politieagent niet onder invloed was van alcohol.

Er wordt onderzocht of de 36-jarige man al was overleden, voordat hij voor de tweede keer werd aangereden. Het stoffelijk overschot van Falli is voor obductie in beslag genomen.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April