starnieuws

EBS en RGD sluiten samenwerkingsovereenkomst

13 Dec 2017, 07:05

De directeuren Noordzee en Parmessar van respectievelijk de RGD en EBS feliciteren elkaar na het ondertekenen van de overeenkomst.
Gepensioneerden, personeel en rechthebbenden van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS)kunnen vanaf gisteren gebruikmaken van de diensten van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). De overeenkomst is door de directeuren van de instellingen getekend in de Grote Vergaderzaal van de EBS. EBS algemeen directeur, Rabin Parmessar, zegt dat de diensten van de RGD niet gratis zijn. Er is na overleg een redelijk tarief afgesproken. “Het is een win-win relatie.’"

Met deze samenwerkingsovereenkomst verruimt de RGD zijn diensten en bespaart de EBS op medische kosten, zegt de EBS in een bericht. Parmessar geeft aan dat deze dienstverlening de belanghebbenden goed uitkomt, aangezien de RGD landelijk is gevestigd, terwijl dat niet het geval is met de EBS-poliklinieken. Naast de dienstverlening in de poliklinieken mag er ook gebruikt worden gemaakt van de RGD-apotheken.

Marcel Eyndhoven, EBS technisch directeur en Edwin Noordzee, RGD-directeur, zijn ook ingenomen met de overeenkomst. Noordzee sprak van een “bijzonder moment”. Hij gaf aan dat het streven van de regering is om de samenwerking tussen overheidsorganen te stroomlijnen. “Wij gaan samenwerken om de gemeenschap samen te dienen.”

Advertentie

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April