starnieuws

Telesur en SHATA verdiepen samenwerking

15 Nov 2017, 15:23
Telesur en Suriname Hospitality & Tourism Association (SHATA) hebben de samenwerking geïntensiveerd om toeristen tegemoet te komen en toerisme te stimuleren. Toeristen kunnen beltegoed en simkaarten bij reisbureaus, resort en toergidsen geregistreerd bij SHATA kopen.

Het aantal distributiekanalen voor verkoop van deze opties ter ondersteuning van Telesurs dienstverlening, is hiermeee vergroot, zegt het bedrijf. Toeristen hoeven niet langer te zoeken naar verkooplocaties voor aankoop van opwaardeer- en of simkaarten.

Door deze samenwerking wordt aan toeristen een onbezorgde, aangename en efficiënte besteding van hun vakantie geboden. Telesur zegt met aangelegde telecommunicatievoorzieningen in het binnenland ervoor te zorgen dat toeristische belevenissen gedeeld kunnen delen worden met familie, vrienden en anderen. De samenwerking met Telesur is contractueel vastgelegd en vormt een fundament voor een partnerschap dat garanties biedt aan beide partijen.

Voorafgaand aan deze vorm van samenwerken hebben Telesur en SHATA in de oktober gezamenlijk een promotie activiteit 'Leer je land kennen' gedraaid met het doel bij te dragen aan de ontwikkeling van toerisme in eigen land. Telesur-klanten werden in de gelegenheid gesteld mee te dingen naar een weekprijs die gekoppeld was aan een binnenlandse bestemming naar keus. Marianne Musjukure heeft als één van de gelukkige winnaars een destinatie gekozen waar ze al heel lang naartoe wilde. “Ik ben niet echt bekend met het binnenland. Ik ben gefascineerd geraakt van de Trio cultuur nadat ik foto’s van hen had bekeken. Ik houd van reizen, maar die waren steeds richting buitenland”. De SHATA streeft juist naar vermeerdering van het aantal toeristen dat destinaties in het binnenland aandoet.

Door toerisme te stimuleren wordt ook verdere ontsluiting van het binnenland bewerkstelligd. Hoe meer personen deze bestemmingen aandoen, hoe meer kennis en ervaringen gedeeld worden, hoe sneller de (telecommunicatie) ontwikkeling op gang komt. Dit kan op langer termijn resulteren in bloei en groei van en waardering voor het binnenlandse aanbod, stelt Telesur.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April