starnieuws

Rosebel geeft 227 geslaagden 6e klas schoolpakket

20 Aug 2017, 14:18

Geslaagden van de zesde klas met hun schoolpakket. Zij poseren voor de fotograaf samen met dc Kenya Pansa. (Foto: Rosebel Gold Mines)
Rosebel Gold Mines heeft voor de zesde keer het schoolpakketten project uit. Het bedrijf schonk aan 227 geslaagden van de 6e klas van alle basisscholen in het district Brokopondo en uit het dorp Pokigron, schoolpakketten. Een pakket bestaat uit een schooltas, schriften, woordenboeken en een tafelkaart van Suriname.

De overhandiging van de schoolpakketten aan de leerlingen vond vrijdag plaats te Brownsweg. Hierbij waren onder andere aanwezig de General Manager van Rosebel Gold Mines NV, Suresh Kalathil, de Sustainability Manager, Jerry Finisie, de districtscommissaris van het district Brokopondo, Kenya Pansa, de rayon inspecteur voor Onderwijs in Brokopondo, Orwine Velanti en de hoofdkapitein van Brownsweg Henk Finisie.

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van gemeenschappen in de gebieden waar zij opereert is een van de doelen die Rosebel Gold Mines NV heel hoog in haar vaandel voert. Dit is ook zeer kenmerkend voor alle dochterondernemingen van IAMGOLD in de wereld, zegt het bedrijf in een persbericht. Rosebel Gold Mines wilt met deze geste een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het district en de vele talentvolle jongeren in Suriname.



Advertentie