starnieuws

Politiebericht over moord en zelfmoord

24 May 2017, 21:36
Marcel Fong Tin Joen (59) heeft woensdag de 62-jarige Ivy Hirasing door het hoofd geschoten, waarna hij de hand aan zichzelf heeft geslagen. De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van de Centrale Meldkamer dat zich aan de Poseidonstraat een slachtoffer met een schotverwonding bevond. De wetsdienaren constateerden op de plek dat het ging om een geval van moord, meldt de politie Public Relations.

Het levenloze lichaam van de vrouw is achter het stuur van haar voertuig aangetroffen. Fong Tin Joen die zichzelf door het hoofd moet hebben geschoten, bevond zich ook in het voertuig. Hij is in kritieke toestand, per ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is op de SEH overleden.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de man, die beveiligingsman was, de vrouw met zijn dienstwapen door het hoofd heeft geschoten, waarna hij zichzelf door het hoofd schoot.

De ingeschakelde arts stelde de dood van de vrouw vast. Het motief van het geval is voor alsnog onbekend. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De politie van Geyersvlijt heeft het onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April