starnieuws

Derde ronde Lidbonden toernooi 2017 afgewerkt

22 May 2017, 22:28
Het twaalfde SVB Lidbondentoernooi is dit weekend voortgezet. 36 Verenigingen doen een gooi naar de vier beschikbare plaatsen in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB).

Na de derde speelronde is de standenlijst per poule :
In Poule A staan High School en Tamansari op een gedeelde eerste plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden; ze hebben elk een wedstrijd verloren. Op de derde plaats staat Real Bergi met 4 punten en op de vierde plaats staat Black Tiger met slechts 1 punt, uit drie gespeelde wedstrijden.

In Poule B staat Happy Boys op de eerste plaats met 7 punten uit 3 wedstrijden, Super Adjoema staat op de 2e plaats met 5 punten uit evenveel wedstrijden. Marcon is op de derde plaats met drie punten uit 3 wedstrijden en Compleet op de laatste plaats met 1 punt.

De wedstrijden in Poule C, D, E en F zijn niet doorgegaan door de slechte staat van het speelveld.

In Poule G is maar 1 wedstrijd afgewerkt, Parana heeft de leiding met 7 punten uit 3 wedstrijden, gevolgd door SCV met 4 punten uit 2 wedstrijden. Op de derde plaats staat Sunny Point met eveneens 4 punten uit 2 wedstrijden, terwijl Bintang Baru de hekkensluiter is met 0 punten uit 3 wedstrijden.

In Poule H heeft Flamingo de leiding met 9 punten uit 3 wedstrijden. Real Leiding is blijven steken op 6 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd FTN - SVW is door de slechte staat van het veld afgelast. Beide ploegen staan op een gedeelde derde plaats met 0 punten uit 2 wedstrijden.

In Poule I heeft Groningen de leiding overgenomen, zij hebben 6 punten uit 3 wedstrijden, Coronie Boys staat op de 2e plaats met 4 punten uit 2 wedstrijden. Jai Hanoeman neemt nu de 3e plaats in met 4 punten uit 3 wedstrijden. Vitesse staat op de vierde plaats met 0 punten uit twee wedstrijden. De wedstrijd Vitesse – Coronie Boys is afgelast doordat het veld onbespeelbaar was.

In Poule J staat Real Coronie alleen aan kop met de volle winst uit 2 wedstrijden. De Ster en Inter Boskamp zijn op een gedeelde 2e plaats, waarbij De Ster een beter doelsaldo heeft; ze hebben beide 4 punten. Bintang Merah staat op de laatste plaats met 0 punten. De wedstrijd Real Coronie – Bintang Merah is ook uitgesteld door de slechte staat van het veld.

De volledige uitslagen van het afgelopen weekend:

Regio Midden SCV - Sunny Point: Uitgesteld
Parana - Bintang Baru: 6-0
FTN – SVW: Uitgesteld
Real Leiding – Flamingo: 1-2

Regio West Vitesse - Coronie Boys: Uitgesteld
Groningen - Jai Hanuman: 7-0
Real Coronie - Bintang Merah: Uitgesteld
De Ster - Inter Boskamp: 1-1

Regio Zuid OSV – BSV: Uitgesteld
Ghana - SVG : Uitgesteld

Regio Noord Guanini - Paraguay: Uitgesteld
Inter Vlijt – Sophia: Uitgesteld

Regio Oost Real Bergi - High School: 1-0
Black Tiger – Tamansari: 1-3
Happy Boys - Marcon: 2-0
Super Adjoema – Compleet: 1-1

Edgar van Genderen

Advertentie

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April