starnieuws

Groot deel binnenstad dinsdag afgesloten

24 Apr 2017, 17:07
Een groot deel van de binnenstad wordt dinsdag vanaf 09.00 uur afgesloten voor het verkeer. Het bestemmingsverkeer zal ook niet worden toegelaten, meldt de politie Public Relations.

Vanuit de hoek van de Tourtonnelaan en de Koninginnestraat zal er geen verkeer richting de Henck Arronstraat worden toegelaten. Vanuit de hoek Klipstenen- en de Heerenstraat zal er geen verkeer richting Spanhoek kunnen. Vanuit het kruispunt gevormd door de Steenbakkerij- en de Zwartenhovenbrugstraat kan er geen verkeer richting de Domineestraat.

Vanuit het kruispunt gevormd door de Maagden- en de dokter Sophie Redmondstraat zal er geen verkeer richting de Steenbakkerijstraat worden toegelaten. Hoek Maagden- en Jodenbreestraat zal eveneens worden afgesloten.
Vanuit de Maagden- en Keizerstraat zal er geen verkeer richting de Knuffelsgracht worden toegelaten.
Het verkeer dat zich bevindt op het kruispunt gevormd door de dokter Sopie Redmond- en de Saramaccastraat zal worden omgelegd.

De volgende kruispunten richting Paramaribo Noord zullen eveneens worden afgesloten voor het verkeer: Vanuit het kruispunt gevormd door de Kleine Waterstraat en de Roseveltkade zal er geen verkeer naar de richting van het stadscentrum worden toegelaten.
Vanuit de hoek Roseveltkade en de Grote Combeweg zal er geen verkeer richting de Kleine Waterstraat worden toegelaten alsook naar de richting van de H. Arronstraat en de Wulfingstraat.

Het verkeer dat zich bevindt op de Henck Arronstraat en de Tourtonnelaan zal geen doorgang hebben richting Klipstenenstraat.

Advertentie

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March