starnieuws

Dode steekpartij Latour is 21-jarige

21 Mar 2017, 22:32
Revilliano Peerwijk is vanochtend vroeg na een steekpartij aan de Latourweg overleden. De 21-jarige man zat samen met ene Milly en een andere vriend bij een eettent aan de Latourweg. Op een bepaald moment maakte de manager van de zaak de opmerking dat Milly in het bijzijn van minderjarigen zat te roken. Die opmerking viel niet in goede aarde.

Het drietal besloot de zaak te verlaten. Niet ver van de eettent begon Milly weer over de opmerking te praten, zegt de politie. Hij raakte in een woordenwisseling met zijn vriend Revilliano en haalde plotseling een scherp voorwerp tevoorschijn. Hij stak de 21-jarige ter hoogte van zijn borst. Het scherp voorwerp bleef steken in het lichaam van Revilliano en Milly maakte zich uit de voeten.

De andere vriend ondersteunde Revilliano en liep terug naar de eettent voor hulp. Het slachtoffer viel met zijn borst op de grond, waardoor het scherp voorwerp dieper in zijn lichaam drong. Revilliano is ter plaatse overleden. Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.


Advertentie

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April