starnieuws

Politiebericht over dodelijke verwonding vrouw

21 Mar 2017, 18:18
De politie Public Relations meldt dat Saskia Kasaradjie (39) vanmorgen dodelijk is verwond door haar vriend. Via de Centrale Meldkamer werd de melding van de steekpartij aan de Verlengde Keizerstraat doorgespeeld aan de politie van ressort Centrum.

Bij aankomst op het adres werd de vrouw in de woning badend in haar bloed aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders was Saskia op het erf. Haar vriend kwam langs en er ontstond een woordenwisseling. De vriend heeft haar met een scherp voorwerp enkele steekverwondingen toebracht. Het slachtoffer rende de woning binnen en zeeg neer op de vloer. De verdachte koos na zijn daad het hazenpad. Hij wordt opgespoord.

Een zus met wie het slachtoffer samenwoonde, kwam op dat moment thuis en trof Saskia, die niet aanspreekbaar was, op de vloer aan en schakelde de politie in.

Voor de komst van de ambulance liet Saskia het leven. Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April