starnieuws

Geerlings: Bond heeft moeite met functioneren Parmessar

21 Mar 2017, 00:01

Steve Geerlings, voorzitter van de bond bij EBS.
Steve Geerlings, voorzitter van de bond bij de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) zegt dat de werknemers aangegeven hebben dat zij moeite hebben met het functioneren van algemeen directeur Rabin Parmessar. "De bond ziet hem liever gaan dan komen," doet de vakbondsleider verslag over de spoed algemene ledenvergadering die maandag is belegd.

De bondsvoorzitter zegt niet in details te willen treden over zaken waar de werknemers ontevreden over zijn. "Wij houden ons niet bezig met politiek, maar met bedrijfsaangelegenheden. De algemene ledenvergadering staat achter het besluit van de raad van commissarissen om Parmessar te schorsen. Wij wachten de stappen van de regering af," deelt Geerlings mee.

De leden hebben moeite met de wijze waarop Parmessar functioneerde als directeur. "Wij willen de zaken intern houden, want het gaat om het belang van het bedrijf," legt Geerlings uit. De bond heeft geen moeite met de rest van de directie. Financieel directeur Randis Koster is voorlopig belast met de waarneming.

Raoul Lith

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April