starnieuws

Spanning in topklasse gestegen na verlies WBC

20 Mar 2017, 20:53
De spanning in de Telesur/SVB Topklasse competitie is gestegen na het verlies van WBC afgelopen zondag. WBC verloor in het André Kamperveen Stadion vrij verrassend van Botopasi met 0-3. WBC die nog de standenlijst aanvoerde afgelopen week met de 12e speelronde, moest deze van de week weer afstaan aan Leo Victor die won van hekkensluiter SNL met 5-0.

Het verlies van WBC brengt met zich mee dat het puntenverschil in de top drie zeer miniem is. Leo Victor heeft 29 competitiepunten gevolgd door WBC met 27 competitiepunten. Beide ploegen hebben 13 wedstrijden afgewerkt, terwijl landskampioen Inter Moengo Tapoe nu op de derde plaats staat met 26 competitiepunten. Inter heeft echter een wedstrijd minder gespeeld. In het afgelopen weekend heeft de ploeg met 2-0 gewonnen van Notch. Er moet een inhaalwedstrijd worden gespeeld tegen Transvaal, die de vorige week niet in actie kon komen vanwege deelname aan de Caribische Clubkampioenschappen. Transvaal is uitgeschakeld voor verder deelname aan de CFU-kampioenschappen.

De nationale senioren selectie zal op vrijdag 24 maart een vriendschappelijke interland spelen tegen Frans-Guyana in Cayenne. De competitie zal worden stopgezet. Zaterdag 25 maart wordt de bekercompetitie voortgezet. De competitie en wel de 14e speelronde vangt weer aan op 29 maart met de wedstrijd tussen Nishaan 42 en Inter Moengo Tapoe.

Ala-D Media

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April