starnieuws

Assuria huldigt best geslaagden van Nickerie

29 Aug 2016, 21:09

Vishant Ramratan met zijn laptop en Simran Ragho met haar fiets.
Assuria heeft vanmiddag aan de best geslaagden van respectievelijk de lagere school (glo) en de middelbare school (vos) geschenken gegeven. Simran Ragho van de Openbare school 1, Nieuw Nickerie, heeft met 69 punten landelijk het hoogst gescoord op glo-niveau; zij kreeg een fiets cadeau. Vishant Ramratan van het VWO heeft in totaal 59 punten behaald, wat hem tot de best geslaagde maakt. Voor deze prestatie kreeg hij als beloning een laptop.
“Ik ben blij dat Assuria ook een steentje kan bijdragen aan het belonen van de geslaagden voor hun inzet”, zegt branch manager Prakash Sewsaransing. “Assuria maakt dankbaar gebruik van de snelle technologische ontwikkeling door het toepassen van moderne en innovatieve systemen en producten. Het is daarom een grote eer voor Assuria om de best geslaagden van Nickerie dit jaar weer te mogen huldigen voor hun uitmuntende prestatie.“

De best geslaagde van het voortgezet onderwijs op juniorenniveau (voj), Tina Khemchand, is uitlandig en krijgt haar geschenk wanneer zij terug is.

Advertentie