starnieuws

NTC wint Finabank-NTC vakantie toernooi 2016

28 Aug 2016, 13:34

De deelnemers van het Finabank-NTC toernooi in Nickerie.
De Nickerie Tennis Club (NTC) heeft de Finabank bereid gevonden om het vakantie toernooi mogelijk te maken. Aan het Finabank-NTC toernooi hebben 46 tennissers deelgenomen.

Het toernooi is op 22 augustus van start gegaan en is zaterdagavond afgesloten. De teams 'NTC' en 'Finabank' hebben het tegen elkaar opgenomen. Team NTC heeft het toernooi winnend afgesloten met 16–13. De wedstrijden, 'best of 17', werden op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag gespeeld.

Voorzitter van NTC, Roy Ramrattan, zegt dat het de bedoeling is om het laatste weekend een open dag te houden voor de jongeren van Nickerie, om ze op een spelenderwijze kennis te laten maken met tennis. Hij riep de leden om te blijven participeren aan de wedstrijden en activiteiten die het bestuur of spelcommissie organiseert. Hij deelde mee dat tegen eind september de leden een bezoek zullen brengen aan collega’s in Paramaribo.

Op de eerste speeldag eindigde de wedstrijden 3-3, de tweede dag was in het voordeel van Finabank, 4-2, de derde dag was de winst voor NTC 4-2. Op de vierde dag werd was de stand: 4-4.

Edgar van Genderen

Advertentie

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April