starnieuws

ALPHA channel dient zich aan op 5.2

19 May 2016, 14:50
ALPHA channel is een nieuwe televisiezender op kanaal 5.2 en is deze week begonnen met uitzendingen. Deze zender is een onderdeel van de Rapar Group. De regie over de uitzendingen wordt gedaan vanuit de studio aan de Jagernath Lachmonstraat. De dagelijkse leiding is in handen van Wilfried Roelandt, operations manager van RBN Group.

ALPHA channel brengt een gevarieerd programma met films, series, documentaires, sport, muziek en nieuws. Het televisiestation brengt maandag tot en met vrijdag dagelijks 24 uur per dag programma’s op de buis. Overdag zijn de programma’s gericht op kinderen en thuiswerkers, deelt Roelandt mee. In de avond is de uitzending meer gericht op volwassenen met actie, informatie en ontspanning.

De kinderprogramma’s hebben een educatief karakter hebben waar spelenderwijs kennis zal worden aangeboden. De programmering in de weekends is deels gelijk aan de doordeweekse dagen maar zal worden aangevuld met sport. Iedere ochtend is er om 5 uur een religieus programma waarbij alle religies de revue zullen passeren. ALPHA is niet gebonden aan religie of politiek maar stelt zich tot doel informatie en educatie te delen en ontspanning te bieden.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April