starnieuws

Emanuel Sanvisi blij en verrast met succes

13 May 2016, 19:35

Emanuel Sanvisi
De 18-jarige Emanuel Sanvisi zegt heel verrast te zijn met de positieve manier waarop zijn nieuw album Speak 2 The Nations is ontvangen. Dit album is officieel uitgebracht op 9 april 2016. Behalve de songs die nu populair zijn zoals Ijdelheid en Beter denkt Emanuel dat de tracks Jezelf en Winnaar ook de moeite waard zijn.

De planning is om deze singles later dit jaar uit te brengen. Sanvisi die al vanaf zijn 11e rapt, heeft altijd van woordkunst gehouden. "En op een beat is het gewoon hemels," zegt de artiest. Het album Speak 2 The Nations is intussen ook te beluisteren op zijn youtube kanaal en te kopen via ITunes.

Terwijl Beter nu veel airplay krijgt is de song I Mooiook verschenen in de verschillende hitparades. Dit nummer handelt over de waarde die een vrouw zich geeft en dat normen en principes belangrijker zijn dan een mooi uiterlijk alleen. In deze opname wordt Sanvisi bijgestaan door collega gospelartiest Bijciel Watsaam. In Beter, nummer 1 in de Nationale Top40, benadrukt de artiest dat "wij mensen gelijk zijn aan elkaar." Hij vertelt aan Top40 van waar hij de inspiratie haalde voor deze track.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April