starnieuws

Roy Boedhoe leidt Shri Sanatan Dharm Paramaribo Noord

03 May 2016, 09:24

Het nieuwe bestuur van de Shri Sanatan Dharm Paramaribo Noord. In het midden voorzitter Roy Boedhoe.
De ondernemer Roy Boedhoe is gekozen als de nieuwe voorzitter van de Shri Sanatan Dharm Paramaribo Noord (SSDP). Radjes Asraf, voorzitter van het vorige bestuur, zal als ondervoorzitter zijn ervaring delen en de nodige ondersteuning verlenen aan de organisatie.

De SSDP is opgericht op 26 april 1988 en is gevestigd aan de Commissaris Roblesweg te Blauwgrond. Door de grote behoefte bij gemeenteleden in ressort Blauwgrond aan sociale en religieuze activiteiten werd overgegaan tot de bouw van de tempel met essentiële faciliteiten waaronder een keuken en een verenigingsgebouw.

Het bestuur dat voor twee jaar gekozen is, zal werken aan het realiseren van de doelen waaronder het bezoekersaantal doen toenemen, projecten en programma’s schrijven en uitvoeren voor jongeren, renovatie werkzaamheden aan het centrum en de viering van het 25-jarig bestaan van de mandir.

De overige leden van het nieuwe bestuur zijn: Ramnarain Soeknandan ondervoorzitter, Geeta Nidhansing, algemeen secretaris, Naresh Mathoera, penningmeester, Rochen Pachai 2e secretaris, Rakesh Bansraj 2e penningmeester, Ajay Sewdien hoofdcommissaris, Soerish Khoenkhoen, Perkash Ramsaran, Ashwien Soeknandan, Radjesh Mohan en Sabitrie Gangapersad, allen commissieleden.
Geetapersad Gangaram Panday, erevoorzitter en adviseur van de SSDP, heeft alle ondersteuning toegezegd aan het nieuwe bestuur. “We zijn een hechte familie en als nieuwe voorzitter zal ik deze organisatie leiden tot grotere hoogten”, zei Boedhoe na zijn verkiezing zondag.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April