starnieuws

Broers de bak in voor wederzijdse mishandeling

30 Mar 2016, 22:28
De broers Samirkhan (29) en Sifrankhan (22) zijn door de politie van Kwatta in verzekering gesteld voor wederzijdse mishandeling. Samirkhan verkeerde de vorige week onder invloed van alcohol. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee broers die uitmondde in een vechtpartij.

Samirkhan sloeg Sifrankhan met een mok in het gezicht, waardoor hij een verwonding opliep. Sifrankhan bracht zijn broer vuistslagen toe in zijn gezicht. De ingeschakelde politie nam Samirkhan mee naar het politiebureau ter ontnuchtering.

De andere broer werd met een geneeskundige verklaring naar de dokter verwezen, waar de verwonding in zijn gezicht werd gehecht. Daarna deed hij aangifte tegen Samirkhan. Hierna ging de man terug naar huis.

Bij de voorgeleiding voor de hulpofficier klaagde Samirkhan van pijn in zijn gezicht. Ook vertoonde zijn gezicht een zwelling ter hoogte van zijn neus. Samirkhan werd eveneens naar de dokter gebracht, waar werd geconstateerd dat hij een neusbeenfractuur heeft opgelopen en is hij doorverwezen naar de specialist.

Sifrankhan werd in opdracht van de hulpofficier opgeroepen en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide broers in verzekering gesteld voor wederzijdse mishandeling. De politie heeft vaker het adres van deze broers aangedaan voor het beslechten van ruzies. Ook de buren ondervinden vaker last van het tweetal, meldt de afdeling Public Relations.

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April