starnieuws

IMT uit Caribische clubkampioenschappen gewipt

29 Feb 2016, 16:55

Sv Notch op de Johan Adolf luchthaven bij vertrek naar Santo Domingo, via Curaçao.
Landskampioen Inter Moengo Tapoe (IMT) is gisteren in Trinidad door de thuisploeg W.Connection uit de Caribische clubkampioenschappen gewipt. De eindstand was 3-1. De wedstrijd werd pas in de slotminuten beslist. Nu is de semi-kampioen van Suriname, het team uit Moengo, SV Notch aan zet.

De club is vandaag via Curaçao in Santo Domingo aangekomen. Notch komt als eerst in actie in deze poule 4 waar de thuisploeg Atletico Pantoya de opwachting maakt. Deze wedstrijd wordt op 2 maart te Santo Domingo afgewerkt. Verder zitten in deze poule: America Fc van Jamaica en Arnett Gardens FC van Guadeloupe. In elk poule gaat slechts één winnaar verder naar de finaleronde.
De overige wedstrijden worden op 4 en 6 maart gespeeld.

Volgens teammanager van Notch, Joel Martinus, zijn de jongens goed voorbereid. "We gaan wel zonder enkele sleutelverdedigers zoals Furgill Sedoc, Olvido Miesidjan en Junior Bomisa. Ik vind het jammer dat ze er niet zijn, maar desondanks gaan wij voor de hoogste eer. We kennen de tegenstanders niet, dus via bepaald spelpatroon zal de wedstrijd worden afgewerkt. De motivatie zit er goed in volgens Martinus.

Inter Moengo Tapoe
Inter Moengo Tapoe kende een goede start bij deze kampioenschappen. In de eerste wedstrijd was Inter de betere ploeg en won van Cs le Moule met 3-2. Atletico san Cristobal werd in de tweede wedstrijd met 1-0 aan een kant gezet. Ook W Connection kwam ongeslagen uit de eerste twee wedstrijd. Inter heeft haar huid duur verkocht aan de Trinidadianen. De kampioen keert vandaag naar Paramaribo waar Transvaal, de de tweede plaats inneemt in de reguliere competitie, de opwacht ing maakt voor een thuisontmoeting.

Ala-D Media

Advertentie