starnieuws

CFU deelt IMT en Notch in voor kampioenschappen

04 Jan 2016, 07:38
Landskampioen Inter Moengo Tapoe en semikampioen SV Notch zullen dit jaar deelnemen aan de 18e editie van de clubkampioenschappen van de Caribbean Football Union (CFU).

De groepsindeling is intussen bekendgemaakt door de CFU. 14 clubs doen mee, verdeeld in vier poules. Slechts de poulewinnaars gaan over naar de finale ronde. Van de CFU gaan de drie beste clubs naar de Concacaf Championsleague.

Inter Moengo Tapoe is ingedeeld in poule 1 terwijl Notch in Poule 4 zit. In poule 1 is W. Connection uit Trinidad & Tobago de thuisploeg. Deze profclub is geen onbekende voor Inter Moengo Tapoe. De speler Stefano Rijssel die nu weer uitkomt voor Inter is het vorige seizoen voor US$ 15.000 teruggehaald van W.Connection. Ook staat de Surinaamse speler Dimitri Apai onder contract bij deze club. In 2012 werd Inter met 6-0 uitgespeeld door W. Connection.
In de laatste editie eindigde deze ploeg als tweede tijdens de CFU clubkampioenschappen en was dit een rechtstreekse ticket voor deelnamen aan de Concacaf Championsleague.

In poule 1 zitten verder Club Sportif Moulien uit Guadeloupe en Atlantico FC uit de Dominicaanse Republiek. De wedstrijden worden in het Ato Boldon Stadion in Port of Spain van 24 februari tot en met 28 februari afgewerkt.

Notch komt van 2 maart tot 6 maart in actie. In deze poule zitten voor de club onbekende teams. Arnett Gardens FC uit Jamaica, America FC en Club Atletico Pantoja zijn de overige teams in deze poule. Club Atletico Pantoja is de thuisploeg. De wedstrijden worden in het Olimpicion Felix Sanchez Stadion in de Dominicaanse Republiek gespeeld.

Ala-D Media

Advertentie