starnieuws

Su Aid is UCC dankbaar voor donatie van SRD 100.000

19 Dec 2015, 05:32

Giwani Zeggen, een van de intiatiefnemers van Su Aid met de cheque van UCC.
Stichting Su Aid is heel blij met de donatie van United Caribbean Contractors (UCC). Net als vorig jaar kreeg de stichting nu weer SRD 100.000 gedoneerd. Su Aid haalt geld op voor vijf tehuizen die zich bezighouden met kinderen en volwassenen die de hulp hard nodig hebben. Giwani Zeggen, een van de initiatiefnemers, zegt aan Starnieuws de leiding en het personeel van UCC heel dankbaar te zijn voor deze geste.

Zeggen is geroerd door de oproepen van Danny Verstoep, algemeen directeur van UCC. "Zijn woorden hebben diepe indruk op mij gemaakt. Hij riep eenieder op om elkaar een helpende hand te reiken. Hij vroeg alle aanwezigen om elkaar vast te houden," meldt Zeggen. Verstoep roept ook andere bedrijven op om te geven voor het goede doel. Het maakt niet uit hoe groot het bedrag is.

Donaties kunnen gedaan worden bij Radio 10, ABC radio/televisie en Sita’s Supermarkt in Nickerie. Mensen die SRD 50 of het veelvoud daarvan geven, krijgen een lot. De prijs is een Toyota Raum 2007, een gift van Pan American Motors. Er is tot nu toe ongeveer SRD 150.000 geschonken. Su Aid had vorig jaar SRD 400.000 opgehaald en heeft als doel een half miljoen.
Het geld is bestemd voor Huize Betheljada, de Mr Huber stichting, het Blindencentrum, Stigesu en het Zuster Dankerscentrum in Nickerie. De inzamelingsactie duurt tot 21 december.

Advertentie

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April