starnieuws

Slachtoffer getuigt in mishandelingszaak

20 Nov 2015, 19:38
Justas J. staat terecht omdat hij op 31 augustus gepoogd heeft het slachtoffer zware lichamelijke letsels toe te brengen. Het slachtoffer werd ineens aangevallen en hij moest enkele messteken incasseren. In deze zaak heeft rechter Sieglien Wijnhard het slachtoffer op de rechtszitting donderdag gehoord.

Het slachtoffer verklaarde dat hij op die bewuste dag een taxirit moest rijden voor de verdachte. Hij reed naar het adres toe en pikte hem op. De man betaalde hem SRD 20. Onderweg moest hij stoppen, omdat de verdachte nog iemand liet instappen. De man stapte daarna eruit en de verdachte verwisselde zijn plaats. Hij zat eerst op de voorste zitting, maar nam daarna plaats op de achterzitting.

Ineens trok de verdachte een mes tevoorschijn en begon het slachtoffer ermee in het gelaat te steken. Toen de man zijn hand probeerde weg te slaan, beet hij het slachtoffer in zijn arm. Daarna liet hij het slachtoffer achter en ging weg. Het slachtoffer reed terug naar zijn garage en kreeg toen hulp aangeboden. Bij hem moest er chirurgisch ingegrepen worden. Zijn hand kan hij nog steeds niet goed gebruiken. Ook voelt hij nog pijnen in het gezicht. Het slachtoffer merkte op dat de man geen enkele reden had om hem aan te vallen en de verwondingen toe te brengen. Zij hadden geen woordenwisseling gehad en er was ook geen betalingsprobleem.

De verdachte beweerde nooit in de taxi van het slachtoffer gereden te hebben. Ook gaf hij aan dat hij het slachtoffer niet kent. Op 7 januari wil de rechter twee andere getuigen horen in deze zaak.

Wanita Ramnath

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April