starnieuws

Comedy Glam finalist Herbert Watson heeft ook zangtalent

11 Sep 2015, 16:02

Raynel Dalen en Herbert Watson.
Hij kan mensen heel goed aan het lachen brengen, maar heeft ook behoorlijk zangtalent. Behalve dat Herbert Watson graag karaoke zingt, gebruikt hij dit talent ook in zijn stand-up comedy repertoire. Zijn favoriet Max Nijman is wel drie keren langsgekomen in zijn drie laatste shows van de Comedy Glam. Watson is een van de finalisten van dit evenement.

In de ‘Nationale Top 40’ vertelt hij over zijn ervaring als deelnemer en zijn liefde voor de muziek van Max Nijman. Ook geeft hij een voorproefje van zijn zangtalent, wanneer hij de nummer 1 van deze week al zingend aankondigt: Parfum van Prince Koloni. El Perdon van Nicky Jam en Enrique Iglesias staat stationair op de tweede plek. De nummer 3 van deze week, Locked Away van R-City en Adam Levine is met 16 plekken gestegen van 19 naar 3 en is hiermee de knaller van de week. Niet alleen in Suriname is het geliefd, want ook op de Billboard 100 stijgt het enorm van 16 naar 8.

De arrogante nieuweling is ‘Firi gi yu’ van Monique en Gilly op nummer 30 en is tevens de nieuwe pop jawa sensatie. Ook nieuw deze week is ‘Sugar’ van Robin Schulz en Francesco Yates op 31. Het lied is een cover van ‘Suga Suga’ van Baby Bash en Franky J. ‘Them a Murderer’ van Barrington Levy komt nieuw binnen op 39, terwijl ‘Grontapu’ van Jong Clemencia de lijst afsluit als nieuweling op 40.
‘How deep is your love’ van Calvin Harris en Disciples stijgt van 40 naar 32. Dit house-nummer is geen cover van Beegees, maar meer een vakantielied dat een tropisch gevoel geeft, gezien de videoclip. Atif Aslam zingt ‘Tu Chahiye’ als soundtrack voor de hindifilm Bajrangi Bhaijaan. Met een stijging van 10 plekken van 37 naar 27 doet het het heel goed. Ook Anuska van Scrappy W gaat van 25 naar 15 met 10 plekken vooruit.

Advertentie

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April