starnieuws

Wolff in Commewijne: OW geen plaats voor corruptie

10 Sep 2015, 21:58

Minister Siegfried Wollf van Openbare Werken (OW) krijgt bij zijn bezoek aan Commewijne een rondleiding langs enkele OW-projecten. (Foto's: OW)

Minister Wolff bezoekt de scholieren die meedoen aan de Nationale Schoonmaakactie.
De afdeling Openbare Werken Commewijne heeft bezoek gekregen van de minister van Openbare werken, Siegfried Wolff. Wolff wees de ambtenaren bij zijn bezoek op hun verantwoordelijkheid ten aanzien van het werk en gaf ze mee dat degenen die zich niet aan afspraken houden, het moeilijk zullen krijgen.

Wolff was in gezelschap van de directieleden Santosh Soman van Civieltechnische Werken (CTW), Anwar Hassankhan van Bouwkundige Werken en Dienstverlening (BWD) en de onderdirecteur van Openbaar Groen, John Lecton. Wolff bleef lang stilstaan bij verschillende vormen van corruptie op de werkvloer en gaf duidelijk aan dat partijpolitiek niet meespeelt binnen het beleid op het ministerie. Wolff gaf ook aan dat samen met de directie naar mogelijkheden gezocht zal worden om meer opleidingen mogelijk te maken voor meer carrièremogelijkheden.

Soman vroeg het personeel en de leiding om ook met eigen initiatieven te komen en niet altijd te wachten op Openbare Werken Paramaribo. Hassankhan vroeg om meer controle op vooral illegale bouwwerken. Hij complimenteerde de afdeling voor de verbouwing van het kantoor in het district; de verbouwing wordt door het personeel zelf uitgevoerd. Lecton gaf aan dat in deze periode van bezuiniging het een uitdaging is voor het personeel, om nu zijn creativiteit te tonen om projecten voort te zetten.

Na de bespreking met het personeel bracht de delegatie een bezoek aan de scholieren die meedoen aan de Nationale Schoonmaakactie en enkele lopende projecten, meldt de voorlichting van OW.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April