starnieuws

Parfum schrijft geschiedenis in de Top40

04 Sep 2015, 18:28

Een image uit Parfum.
Parfum die de vorige week verslagen was van nummer 1, staat nu weer aan top van de nationale hitlijst. Prince Koloni neemt zijn nummer een positie terug en stuurt Ofeshe van Harrysong naar 3. Dat betekent dat op de 2e plaats staat ‘El perdon’ van Nicky Jam en Enrique Iglesias.

Locked Away van R-City en Adam Lavinge is deze week de arrogante nieuweling op nummer 19 in de Top40. De twee broers die R-City uitmaken, zijn bekend om hun schrijf- en productieskills. Eerder schreven ze voor Miley Cyrus, Rihanna, Nicky Minaj en Sean Kingston. Terwijl ze sinds 2008 ook hun eigen muziek uitbrengen, zijn de twee broers van R-City nu pas echt bekend met ‘Locked Away’. Het duo bezingt het liefdesverhaal van hun ouders. Ondanks het niet altijd even goed ging, bleven die bij elkaar.

Een ander liefdeslied dat nieuw binnenkomt, is 'How deep is your love’ van dj Calvin Harris op 40. Poor neng van Ghabiang Boys (39), Tu Chahiye van Atif Aslam (37), Holiday-DJ Antoine & Akon (27) en Why a badman van Patko (26) komen deze week ook nieuw binnen. In het laatste lied bezingt de Franse reggaezanger het slechte pad waar hij van is afgestapt, omdat hij vindt dat stoer gedrag je nergens brengt. In de video speelt het verhaal zich in Jamaica af.

Anuska van Scrappy W gaat 14 plaatsten vooruit: van 37 naar 25. “Het lied heeft zijn plek verdiend op de Surinaamse radio. Deze plek in de Top40 hebben mijn fans bepaald. Ik ben daar dankbaar voor”, is de reactie van de artiest op de prestatie. Met een sprong van 15 plekken, van 24 naar 9, is ‘Freak of the week’ de knaller van de week.

Voor het beluisteren van de collage van nummer 1 songs in de verschillende genres klikhier.

Advertentie