starnieuws

Jehova's Getuigen houden 'Volg Jezus' voorbeeld congres

04 Sep 2015, 04:44
Jehova's Getuigen houden een driedaags congres Volg Jezus' voorbeeld. Er wordt ruime aandacht besteed aan gezinnen. Jehova's Getuigen zullen bespreken hoe gezinnen gelukkig kunnen zijn.

Dit driedaagse evenement zal belichten hoe Jezus’ voorbeeld ouders en kinderen hulpmiddelen kan aanreiken om een sterk en hecht gezin op te bouwen. Het programma bevat ook een stimulerende bespreking van Jezus’ beroemde Bergrede. Franklin Eersel, woordvoerder op het congres, legt uit: ‘Jezus’ Bergrede biedt tijdloos advies dat ouders kan helpen een beter gebruik van hun tijd en middelen te maken om een veilige en liefdevolle omgeving voor hun gezin te creëren.’

Het congres wordt vanochtend om 9.20 uur geopend aan de Tweede Rijweg no. 30 en is gratis toegankelijk voor eenieder. De congressen worden georganiseerd in 5 talen waarbij wordt vertaald in de Surinaamse gebarentaal en video opnamen in het Haitiaans-creools en Mandarijn worden vertoond. Wereldwijd zijn er meer dan 8 miljoen Getuigen in ruim 115.000 gemeenten.

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April