starnieuws

‘Parfum’ van Prins Koloni nieuwe nummer 1 in de Top40

31 Jul 2015, 20:16
‘Parfum’ van Prins Koloni is de nieuwe nummer 1 in de Nationale Top40. De Top40 belde naar Frankrijk om Koloni te spreken hierover.
Op nummer 2 staat Kenny B stationair met ‘Jij bent de liefde’. De Top3 wordt afgesloten door de verslagen nummer 1 van Eva Simons, ‘Policeman’ die momenteel in Suriname is voor een optreden.

‘Kon Go’ van Tjatjie is de arrogante nieuweling deze week. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op 35. En komt uit het album ‘Forgiving Ridim’. Enkele andere artiesten die ook meegewerkt hebben aan dit album zijn, Badderman, Enver en Mesiah.
Minions in 3D is voor de derde week kaskraker bij TBL Cinemas. De animatiefilm die gaat over Kevin, Stuart en Bob die alle andere minions proberen te redden brengt deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top 40:
- Op 35: Kon Go – Tjatjie: Arrogante nieuweling
- Op 38: Rainbow In The Sky – Alpha Blondy ft. Ijahman Levi: Alpha Blondy is een 62 jarige reggea zanger. Deze komt uit zijn album ‘Positive Energy’
- Op 40: You’re So Beautiful – Jussie Smolet & Yazz: De song uit de hit serie Empire is een re-entry. En wordt voortgebracht door Jussie Smolet en Yazz die ook deel uitmaken van de cast.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Tujhse Naraz – Nisha Madaran
Pop Jawa: Durong Djodoku - Warmin
Suripoku Hitshow: Parfum – Prins Koloni
Gospel: Ijdelheid – Emanuel Sanvisi
Marron: Parfum – Prins Koloni
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft. DJ Snake & MO
Dancehall: Bobbel – Childsplay ft. Jayh
R&B/Hip Hop: Bum Bum – Kat Deluna ft. Trey Songz
Caribbean: Party Animal – Charly Black
De Srananpoku.com: De Mooiste Vrouw - Damaru

Advertentie