starnieuws

Digicel Suriname schenkt SRD 33.500 aan Special Olympics

10 Jul 2015, 07:43

Vertegenwoordigers van Special Olympics Suriname nemen de cheque van Digicel Suriname in ontvangst.
Special Olympics Suriname heeft SRD 33.500 ontvangen van Digicel Suriname. Dit geld is bestemd voor 24 atleten die deel zullen nemen aan de 14th Special Olympics World Summer Games in Los Angeles. Dit evenement wordt van 22 juli tot en met 5 augustus 2015 gehouden.

Special Olympics is een wereldwijde organisatie die sinds 1964 haar eerste internationale wedstrijden houdt en zich enorm heeft uitgebreid en gevestigd over de gehele wereld. Special Olympics Suriname heeft sedert 2002 een speciale band met Digicel. De samenwerking tussen Digicel Suriname en Special Olympics Suriname begon in september 2007 en sindsdien heeft Digicel Suriname middelen ter beschikking gesteld voor de activiteiten van Special Olympics Suriname. Zo zal Digicel Suriname dit jaar haar ondersteuning geven voor de deelname in Los Angeles, waar meer dan 7000 atleten met een verstandelijke beperking van de partij zullen zijn.

Alex Holvoet CEO Digicel Suriname zegt er trots op te zijn om vanaf 2007 nog steeds een goede samenwerking te hebben met deze organisatie. Verschillende activiteiten zijn financieel ondersteund door Digicel Suriname. De atleten hebben hard getraind voor het internationale evenement. Digicel Suriname gelooft dat consistente training essentieel is voor het ontwikkelen van sportvaardigheden en dat sportcompetitie een juiste manier is om deze vaardigheden te meten.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April