starnieuws

Top40: David nanga Bathseba een succes

05 Jun 2015, 18:18

Top40 reporter Thersa Wong Swie San met hoofdrolspelers
Arsenio Brandlu en Aisa Winter
Voor Top40 maakte Thersa Wong Swie San een videoverslag van de musical ‘David Nanga Bathseba’. De opvoering van ‘David Nanga Bathseba’ was de afgelopen periode in de Grote Stadskerk. Er komen binnenkort meer voorstellingen. In de video vertellen Arsenio Brandflu en Aisa Winter de hoofdrolspelers in ‘David Nanga Bathseba’ over hun ervaring.

Na 6 weken nummer 1 te hebben gestaan is ‘Parijs’ van Kenny B verslagen van de nummer 1 positie. Hij staat deze week op 3. Op 2 staat ‘See You Again’ van Wiz khalifa en Charlie Puth. Zij gaat een stap vooruit. De nieuwe 1 staat op naam van Major Lazor, Dj Snake en Mo met ‘Lean On’.

‘Time Of Our Lives’ van Pitbull samen met Neyo is de arrogante nieuweling in de Top40. Pitbull en Neyo zingen in de zangers over hoe zij al hun geld sparen voor het eind van het jaars feestje. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op 9

TBL Cinemas heeft een nieuwe nummer 1 film deze week. Poltergeist, de film die gaat iver de verdwijning van de jongste dochter van een gezin door een angstaanjagende verschijning trekt deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top 40:
- Op 9: Time Of Our Lives – Pitbull ft. Neyo: De arrogante nieuweling deze week.
- Op 32: With Or Without You – Johnny Sky: With Or Without You is de nieuwe Latin 1 in de Top40. Eerder scoorde Johnny Sky een Top40 hit met ‘Queiereme’. De hoogste notering van ‘Quiereme’ was 12.
- Op 35: Want To Want Me – Jason Derulo: De laatste Top40 hit van Jason Derulo was ‘Wiggle’ samen met Snoop Dogg. Want To Want Me komt uit zijn studio album ‘Everything is 4’
- Op 36: Teri Meri Kahaani – Arijit Singh & Palak Muchhal: ‘Teri Meri Kahaani’ komt uit de bollywood film ‘Gabbar Is Back’ met onder ander Akshay Kumar en Kareena Kapoor in de hoofdrol.
- Op 38: Bobbel – Childsplay ft. Jayh: De nieuwste dancehall song van Childsplay in de Top40 is ‘Bobbel’. Een andere song van deze artiest is ‘Reall Gyallis’ die deze week staat op 27.
- Op 40: Boen Libi – Robby Soekatma: Boen Libi is de nieuwe pop jawa nummer 1.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Teri Meri Kahaani (Gabbar Is Back) – Arijit Singh & Palak Muchhal
Pop Jawa: Lobi – Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Parijs – Kenny B
Gospel: Wave – Asgar Koster
Marron: Saka Modo Gi Deng- Steven Apensa ft New Style Kawina Band
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft DJ Snake & MO
Dancehall: Party Animal – Charly Black
R&B/Hip Hop: See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue

Advertentie