starnieuws

Top40: See You Again populairste song in de wereld

22 May 2015, 19:06
‘See You Again’ van Wiz Khalifa en Charlie Puth staat in 6 landen aan top in de hitlijsten. Nederland: USA, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Mexico en Nieuw Zeeland. Klik hier voor het volledig overzicht van Hits Of The World.

Parijs van Kenny B staat voor de vijfde week op nummer 1 in de Nationale hitlijst van Suriname. ‘Lean On’ van Major Lazor ft. Dj Snake & Mo staat stationair op nummer 2. Op nummer 3 staat ‘See You Again’ van Wiz Khalifa samen met Charlie Puth uit Furious 7. Deze song komt van nummer 5.

‘Beautiful Me’ van Dappy is de arrogante nieuweling in de Top40 deze week. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op nummer 24. Beautiful Me is de eerste single van de Britse artiest en komt uit de album ‘Miracles’. ‘Bum Bum’ van Kat Deluna samen met Trey Songs is voor de tweede week achtereenvolgens de knaller van de week. Bum Bum stijgt het meest met 15 plekken van 28 naar 13.

‘Avengers: Age Of Ultron’ is de film van de week. De action/sience-fiction film trekt voor de derde week achtereenvolgens de meeste bezoekers in TBL Cinemas. Met onder ander in de hoofdrol Scrarlett Johanson en Chris Hemsworth.

Nieuw in de Top40:
- Op 24: Beautiful Me – Dappy: Arrogante Nieuweling
- Op 35: Hold My Hand – Jess Glynn: Jess Glynn is een Britse zanger die het meest bekend is van ‘Rather Be’ die zij samen deed met de band Clean Bandit.
- Op 40: Last Time – Nico & Vinz: De duo scoorde een top40 hit met ‘Am I Wrong’. Deze keer komen zij uit met ‘Last Time’

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Desi Look (Ek Paheli Leela) – Kanika Kapoor
Pop Jawa: Lobi – Orlando Kertoidjojo
Suripoku HItshow: Parijs – Kenny B
Gospel: Wave – Asgar Koster
Marron: Saka Modo Gi Deng- Steven Apensa ft New Style Kawina Band
Bigi Poku: Begi Juru – Kankantrie
Latin: Quiereme – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft DJ Snake & MO
Dancehall: Party Animal – Charly Black
R&B/Hip Hop: Post To Be – Omarion ft. Chris Brown & Jhene Aiko
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April