starnieuws

NDP komt met massa en tamtam voor registratie Para

09 Apr 2015, 11:01

Sympathisanten van de paarse partij zijn massaal getogen voor de registratie in Para.
Ruim een uur van tevoren begonnen NDP’ers zich te verzamelen tegenover het districtscommissariaat van Para. Bussen en auto’s met grote wapperende paarse en witte vlaggen rijden in de nabije omgeving rond. De grote massa heeft zich verzameld bij het commissariaat. Een hoogzwangere vrouw loopt vrolijk bewegend mee en is verzekerd van zetelwinst voor de NDP in dit district. Ricardo Panka leidt de groep en hem is aangezegd dat vijf personen naar de registratie-ruimte mogen.

De drie kandidaten en de aanhangers zijn allen in het paars gekleed. De paarse partij is op tijd. Muziek en zang wordt ten gehore gebracht op het terrein van het commissariaat, vlak voor de ingang. Lijsttrekker Patrick Kensenhuis, Jennifer Vreedzaam en Glenn Sapoen lopen samen met Panka naar binnen om zich te registreren. Panka zegt aan Starnieuws dat de paarse partij voor alle drie zetels in dit district gaat. “Ik heb mijn termijnen als DNA- lid al op en ik heb plaats gemaakt voor anderen. Met deze kandidaten halen wij alle drie zetels”, deelt Panka vrolijk mee.

Kensenhuis wil niet diep ingaan op de vraag of de NPS’ers die hem bij de vorige verkiezingen hebben gesteund, nog steeds achter hem staan. “Wij gaan voor drie. Dat is alles. Wij gaan voor drie. En ja, die mensen staan nog steeds achter mij”, zegt Kensenhuis. Panka zegt dat hij zich niet druk maakt om andere partijen. Hij weet dat de NDP sterk is en dat alle drie zetels naar de paarse partij zullen gaan. Of de NPS’ers achter Kensenhuis staan of niet, laat hij terzijde. Hij zegt dat de partij voor ontwikkeling gaat.

Wanita Ramnath

Advertentie

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April