starnieuws

Nisha Madaran zingt Holi mix in de Nationale Top40

06 Mar 2015, 04:00

Nisha Mdaran en toetsenist Reehan Baitali.
Nisha Madaran die deze week, samen met Bryan B, voor de derde week nummer 1 staat in Suriname met Pyar Hamara, heeft een Holi remix, gezongen in de Top40 studio. Reehan Baitalie, bekend van de band The Juniors, heeft gezorgd voor de muzikale begeleiding. Subh Holi namens iedereen van de Top40.

De nummer 2 song staat deze week op naam van de populaire groep Maroon 5 met Adam Levigne als lead vocalist. In de Top3 vinden we verder Yellow Claw en Ayden met Till It Hurts.

‘Labanta’ gedaan door Broederliefde is de ‘arrogante nieuweling’ van deze week. De song van vier voetbalvrienden die komen uit Rotterdam, komt deze week het hoogst nieuw binnen op nummer 20.

50 Shades of Grey die gebaseerd is op de best seller trilogie van E.L James die gaat over de relatie tussen miljardair Christian Grey en studente Anastacia Steele trekt voor de derde week achtereenvolgens de meeste bezoekers in TBL cinemas.

Nieuw in de Top40:
- Op 39: Like A Boss – Miachel Montano: Met deze soca song won Michael Montano de International Soca Monarch voor de vierde keer.
- Op 37: We Dem Boyz – Wiz Khalifa: Wiz Khalifa is een 27 jarige rapper/zanger wiens echte naam is Cameron Jibril Thomaz
- Op 29: Earned It – The Weeknd: Earned it van The Weeknd is een van de songs op de soundtrack van de film 50 Shdes Of Grey.
- Op 24: Party Animal – Charly Black: Charly Black kennen wij van de dancehall hit ‘Whine And Kotch’ Deze keer komt hij met een nieuwe getiteld ‘Party Animal’
- Op 22: Go All Night – Gorgon City ft. Jennifer Hudson: De song van Gorgon City komt uir hun debut album ‘Sirens’. Hiervoor werken zij samen met Jennifer Hudson.
- Op 20: Labanta – Broederliefde: De arrogante nieuweling deze week.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Pyar Hamara – Nisha Madaran ft Bryan B
Pop Jawa: Dushi – Georgy Nojoredjo
Suripoku HItshow: Pyar Hamara – Nisha Madaran ft Bryan B
Gospel: Sowtu Lobie Taanga So - Rebrouf Sanvisi
Marron: Brown Skin – Cyriel
Bigi Poku: De No Mang – Cyriel ft. Biga
Latin: Que Suenen Los Tambores – Victor Manuelle
House/Dance: Till It Hurts – Yellow Claw ft. Ayden
Dancehall: Baboul – MR SM
R&B/Hip Hop: Mischien Wel He - CHO

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April