starnieuws

Zondagse markt Nieuwe Grond blij met beschikking

15 Feb 2015, 19:00

Minister Steven Relyveld overhandigt toewijzingsbeschikking van de zondagse markt te de Nieuwe Grond aan voorzitter Madhoram Ghisaidoebe. (Foto: RGB)
Het bestuur van de zondagse markt te de Nieuwe Grond heeft zaterdag de toewijzingsbeschikking gekregen van minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). Voorzitter Madhoram Ghisaidoebe is bijzonder blij met dit belangrijke document.

Op 16 oktober 2014 kreeg ontving de coöperatieve vereniging de bereidverklaring van het terrein, waar al sinds mensenheugenis de zondagse markt staat. Vanaf toen is er hard gewerkt om alles in orde te krijgen om het terrein officieel op naam van de coöperatie te krijgen, meldt de voorlichting van RGB.

Van minister Soeresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij ontving de coöperatie 150 zakken kunstmest. Deze is bestemd voor de landbouwers die aangesloten zijn bij de coöperatie. Algoe deelde mee dat wanneer de behoefte groter is, hij weer zal inkomen. Districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, liet doorschemeren dat heel binnenkort er over alle ressorten van Wanica bereidverklaringen, beschikkingen en overdrachten zullen worden uitgereikt.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April