starnieuws

'Pyar Hamara' maakt intrede op Top40

13 Feb 2015, 20:00

Nisha Madaran.
‘Pyar Hamara’ (mijn liefde) is de nieuwe song van Nisha Madaran en Bryan B. De song die van oorsprong een Bollywood klassieker is, is heel goed ontvangen door het luisterpubliek. Ook de verkoop van de single gaat heel goed bij de muziekwinkels. Dit maakt dat ‘Pyar Hamara’ deze week een hoge entre maakt in de nationale hitlijst ‘Top40’ .

Voor de derde achtereenvolgende week, voert ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeram de Top40 lijst aan. Ook de nummer 2 blijft deze week stationair staan. Mark Ronson en Bruno Mars zijn met ‘Uptown Funk’ al 8 weken in de hitlijst te vinden, deze week weer op 2.
Ook de nummer 3 song staat deze week stationair. ‘Till It Hurts’ is de song van Yellow Claw en Ayden. Met deze song is de top3 ongewijzigd gebleven ten opzichte van de vorige week.
De hoogste stijger wordt deze week gemaakt door ‘Baby Doll’ van 2 Famous. Deze song doen zij samen met Sadhana Lila, Strezz & Moves. De knaller van de week gaat maar liefst 26 plekken vooruit. De vorige week stond de poku op 39, deze week staan zij op 13.

Nieuw in de Top 40:
- Op 37: ‘Lento’ – Daniel Santacrus: Daniel Santacrus is een 38 jarige latin pop zanger. Hij haalt zijn muziek invloeden uit onder andere sterren zoals Elvis Presley, Juan Luis Guerra en The Beatles.
- Op 31: ‘Dushi’ – Georgy Nojoredjo: ‘Dushi’ is Georgy’s jongste pop jawa-hit. Deze song is een productie van RC Stusio records en gecomponeerd door Mantje Karso.
- Op 30: ‘Stepping Razor’ – Chris Martin: De originele versie van ‘Steppin Razor’ is van Peter Tosh in 1977. Velen maakte daarna een cover, waaronder Chris Martin in 2014.
- Op 22: ‘Pyar Hamara’ – Bryan B ft. Madaran: Bryan B doet wat anders. Deze keer een Hindi-song samen met de zangeres Madaran.
- Op 21: ‘Sugar’ – Maroon 5: De vraag bij deze song is ? Zijn de huwelijken in de video clip echte huwelijken ? De Top40 weet te vertellen dat tenminste 2 van de huwelijken echte huwelijken zijn.
- Op 19: ‘Baby Jij’ – Damaru ft. Tariq Sadal: Damaru komt uit met een nieuwe single getiteld ‘Baby Jij’. Deze keer doet hij het samen met Tariq Sadal.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Baby Doll – 2 Famous ft. Sadhana Lila, Strezz & Moves
Pop Jawa: War No More – Kasimex Houseband ft. John Clay & Shasha
Suripoku HItshow: Als Je Gaat – Kenny B
Gospel: Sowtu Lobie Taanga So - Rebrouf Sanvisi
Marron: Brown Skin - Cyriel
Bigi Poku: Diembo Diembo Die - Kankantrie
Latin: Que Suenen Los Tambores – Victor Manuelle
House/Dance: Till It Hurts – Yellow Claw ft. Ayden
Dancehall: Hotta Than Them – Chris Martin
R&B/Hip Hip: Misschien Wel He - Cho.

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April