starnieuws

CI Suriname schenkt drie GPS-eenheden aan OW

04 Dec 2014, 08:00

Directeur Anwar Hassankhan van OW neemt de GPS-toestellen in ontvangst van John Goedschalk, directeur van Conservation International Suriname.
Conservation International Suriname (CI Suriname) heeft drie Global Positioning Systems geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Het gaat om een gebaar van betrokkenheid van CI Suriname bij het werk van het ministerie dat zich bezighoudt met ruimtelijke ordening en het aanleggen van onze infrastructuur in Suriname, zegt de milieuorganisatie.

Directeur Anwar Hassankhan, van het directoraat Bouwkundige Werken en Ruimtelijke Ordening reageerde verheugd op de schenking.
Hassankhan nam de GPS toestellen in ontvangst uit handen van John Goedschalk, directeur van CI Suriname, een organisatie die zich inmiddels meer dan 20 jaar bezig houdt met natuurbescherming in Suriname.

Het ministerie van Openbare Werken ontwikkelt, bouwt en onderhoudt het openbaar goed voor een leefbaar, schoon en mooi Suriname. CI-Suriname wil met deze schenking laten zien dat zij bereid is om het ministerie van OW te ondersteunen bij deze missie. Bij het ontwikkelen van regelgeving voor stedenbouw en infrastructuur en beleidsvoorbereiding op het gebied van ruimtelijke ordening, speelt de natuur immers een belangrijke rol.





Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April