starnieuws

Jarige Digicel voert datasnelheid op en geeft concert

27 Nov 2014, 14:00
Digicel viert zaterdag zijn zevende verjaardag in Suriname. Dit is ook het moment waarop het bedrijf de snelheid van het datanetwerk zal opvoeren. Als blijk van waardering naar de klanten geeft het op 20 december een gratis concert in het Andre Kamperveen stadion met Beenie man en Richie Spice uit Jamaica en alle top lokale artiesten.

Digicel meldt dat in de afgelopen weken diverse upgrade werkzaamheden uitgevoerd zijn aan de 4G data en spraak netwerk. Het gaat om de laatste fase van het 4G project dat in april dit jaar is gestart. Deze capaciteitsuitbreiding was noodzakelijk om te beantwoorden aan de explosieve vraag naar high-speed data diensten, deelt het bedrijf mee.

Door deze uitbreiding merken veel klanten van Digicel nu een aanzienlijke verbetering van de snelheid van onze 4G datadiensten. Snelheden tot 10 Mbps zijn nu mogelijk. Digicel heeft een data abonnement voor SRD 1,99. “Wij zijn trots en blij dat wij samen met de Surinaamse bevolking zeven jaar Digicel mogen vieren. Wij danken in het bijzonder onze klanten voor het vertrouwen dat zij in ons gesteld hebben. Binnenkort zullen veel aantrekkelijke 4G aanbiedingen volgen zodat iedereen snel en voordelig van onze data diensten kan genieten”, deelt Gert Post, CEO van Digicel Suriname, mee.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April