starnieuws

Top40: Ronald Snijders als multi-instrumentalist

07 Nov 2014, 18:50

Ronald Snijders en Thersa Wong Swie San.
Ronald Snijders is deze week te gast in de Top40. Wist jij dat hij veel meer instrumenten bespeelt dan de fluit alleen? Hij vertelt het aan de Top40. Check het vraaggesprek van Top40 reporter Thersa het met Ronald Snijders.

De Surinaams-Nederlandse artiest Keizer, die in het echt Rozelsky Steve Lie-A-Jen heet, stijgt deze week het meest in de Top40 met ‘Liever Alleen’. Hij gaat met deze song van nummer 31 naar 6 en scoort dus de ‘knaller van de week’. ‘Liever Alleen’ komt uit zijn eerste album getiteld ‘Karma’.
‘All About That Bass’ van Meghan Trainor staat voor de derde week op 1!
Nummer 2 is 'I’m Not The Only One' van Sam Smith. De top 3 wordt afgesloten door Scrappy W met ‘Harvey’. Deze poku komt van 2.

In TBL Cinemas is deze week ‘Happy New Year’ de populairste film. Het is een Bollywoodfilm die gaat over zes 'losers' die doen alsof zij meedoen aan een danswedstrijd om zo de grootste diamantenroof te kunnen plegen.

Deze week heeft de Top40 vier nieuwe songs:
- Op 13: ‘Dansvloer’- La Rouge ft. Keizer: De Surinaamse band La Rouge heeft voor zijn nieuwste single samengewerkt met Keizer. Deze song scoort deze week de ‘arrogante nieuweling’.
- Op 20: ‘Manwa Lage’- Arijit Singh & Shreya Goshal: Deze romantische song komt uit de Bollywoodfilm ‘Happy New Year’ met onder ander in de hoofdrol Shah Rukh Khan en Deepika Padukone.
- Op 37: ‘Habibi I Need Your Love’ – Shaggi ft. Mohambi, Faydee & Costi. Shaggy is terug met nieuwe muziek. Voor deze song werkt hij samen met relatief onbekende artiesten, als steun in de rug.
- Op 39: ‘Soso Tu Sma’ – Kankantrie: Kankantrie scoorde onlangs een Top40 hit met ‘Niets Aan De Hand’. Uit de gelijknamige cd komt ‘Soso Tu Sma’ nieuw in de Top40.

De nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi: Namak Paare (Raja Natwaral) – Mamta Sharma & Anupam Amod
Pop Jawa: Ik Hou Van Jou – Stanley Mandikariya
Suripoku Hitshow: Harvey – Scrappy W
Gospel: Wees Mijn Herder – Emanuel & Rebrouf Sanvisi
Marron: Mooi Fanoende - Damaru
Bigi Poku: Crisis – Jeff Pocorni & The Geenerals
Latin: Tus Besos – Juan Luis Guerra
House/Dance: Lovers On The Sun – David Guetta ft. Sam Martin
Dancehall: Thight Skirt – Samantha J
R&B/Hip Hop: Wiggle – Jason Derulo ft. Snoop Dogg.

Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April