starnieuws

President brengt verjaardag in familiekring door

13 Oct 2014, 00:00

President Desi Bouterse
President Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), zal zijn 69ste verjaardag vandaag in familiekring doorbrengen. "De president heeft dat aan ons te kennen gegeven en wij respecteren zijn besluit", zegt Chef Presidentiële Secretarie tevens hoofdbestuurslid van de NDP, Clairy Linger, aan Starnieuws.

Linger wenst namens de NDP de jarige voorzitter van de partij veel gezondheid en wijsheid toe. "We gaan naar de verkiezingen toe en daarom is vooral gezondheid heel belangrijk. Er is nog veel te doen. De president heeft ons gezegd dat hij volgend jaar, wanneer hij zeventig is, zijn verjaardag groots zal vieren. Dan hebben we de verkiezing ook achter de rug", zegt Linger. Op de vraag hoe ze de kansen ziet voor de NDP, merkt Linger lachend op dat ze als politicus zeker ervan overtuigd is dat haar partij weer de regeermacht zal krijgen.

De president zal vandaag aanwezig zijn bij het startsein van de nieuwbouw van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Daarna zal hij zich met zijn gezin terugtrekken. "De president heeft deze keuze gemaakt en wij wensen hem het allerbeste toe op deze dag", zegt Linger.

Advertentie