starnieuws

Girjasing blij met aanpak waterprobleem Commewijne

17 Sep 2014, 08:00

Assembleelid Sheilendra Girjasing
Assembleelid Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) heeft minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen in een brief bedankt voor de snelle actie die ondernomen is voor aanpak van de waterproblematiek in Commewijne. Hij had op 8 september zijn bezorgdheid kenbaar gemaakt aan de bewindsman.

Ik ben erg content met het feit dat water nu gratis wordt verstrekt en dat mijn verzoek aan u, om de beperking voor aankoop te verruimen, is gehonoreerd. Verder is duidelijk te lezen in de advertentie, door de Dienst Watervoorziening geplaatst in de dagbladen, dat tenminste structuur komt in de distributie", stelt Girjasing in zijn brief.

Het assembleelid spreekt de hoop uit dat de willekeur bij de distributie tot het verleden mag behoren. "Ook van mijn kant zal ik zoals vermeld, middels mijn klachtenbureau, meehelpen de problemen die ontstaan bij de distributie onder de aandacht van de Dienst Watervoorziening te brengen", belooft Girjasing. Hij kijkt uit naar de toezegging van president Desi Bouterse dat uiterlijk april volgend jaar Commewijne over voldoende drinkwater zal beschikken.

Advertentie

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April