starnieuws

Tevreden reizigers tijdens 5e North Sea Jazz

29 Aug 2014, 21:00

Victor Lesperans, Travel Consultant. (Foto: Stephany Kasketi)
“De klant tevreden stellen”. Dat is zijn levensmotto. We hebben het over Victor Lesperans, Travel Consultant van Vem’s Travel Consultancy. Ook hij is van de partij straks op de World Trade Center Piscadera Bay te Curaçao. Het 5e North Sea Jazz festival gaat dan van start met onder andere de wereldartiesten van Seun Kuti & Egypt 80, Nile Rodgers & Chic, Smokey Robinson en als hekkensluiter treedt de populaire rockband Manà op.

Traditiegetrouw zijn honderden Surinamers naar Curaçao afgereisd en op elke hoek van zowel Punda als Otra Banda kom je ze tegen. Allemaal de laatste inkopen aan het doen om als een echte Hollywoodster het North Sea Jazz festival tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Om de reis naar Curaçao vlekkeloos te laten verlopen, moet je onder meer bij Victor zijn. In samenwerking met zijn partners in Curaçao én Suriname heeft hij meer dan 100 reispakketten in orde moeten maken, variërend van festivalkaartjes kopen tot vliegtickets en hotelaccommodatie boeken.
Zelf verwoordt hij het als 'alle hoofdpijn wegnemen van de vakantieganger’. Jij geeft aan wat je wensen en je budget zijn en wij zorgen ervoor dat je een tevreden klant bent’.

Dit jaar heeft hij reispakketten verkocht voor hele gezinnen, families, koppels maar ook mensen die het prettig vinden om alleen te reizen. Ondernemers zijn het sterkst als je samenwerkt, meent Victor. Daarom werkt hij samen met de SLM en Insel Air voor de vliegtickets, met de Curaçao Tourism Board, de Fundashon Bon Intenshon en Mojo Concerts voor de concerttickets. Wanneer je aankomt op de Hato airport word je al opgevangen door de kleurrijk geklede dames van Tropical Tours om je te vervoeren naar je plaats van bestemming.
Het verschil in zijn diensten is dat hij geen reisagent is, maar zich toelegt op het persoonlijk contact met zijn klanten en alle organisatie die gepaard gaat met het reizen overneemt met als doel, een tevreden klant.

Mix business with pleasure
Curaçao ziet hij als zijn ‘second home’. Die relatie is door de jaren heen opgebouwd met de zakenpartners. "Eenmaal hier ga ik uiteraard naar het festival. Natuurlijk heb ik een gratis kaartje van de organisatie. Gisteren heb ik genoten van het Metropole Orkest met de Tribute to Doble-R. Ik ga het meest genieten vanavond denk ik van ‘Freak Out' van Chic, Juan Luis Guerra en Bruno Mars wil ik ook wel zien morgenavond". Als je van je hobby je werk maakt en lol hebt in wat je doet, dan ga je grote hoogtes bereiken en dat wil ik ook bereiken met me Vem’s Travel Consultancy".

Wij gaan sowieso genieten van onze festivalavond en zijn blij met een travel consultant die meegaat om te zingen en te dansen.
Bon Nochi.

Stephany Kasketi

Advertentie

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April