starnieuws

Gestrande passagiers Insel Air vertrekken zondag

23 Aug 2014, 22:00
De gestrande passagiers van de Curaçaose maatschappij Insel Air die zaterdag naar Miami moesten, zullen zondag worden vervoerd. De passagiers die niet naar Aruba konden vertrekken, zullen nu op een andere vlucht zondagmiddag worden vervoerd.

De Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA) had opheldering gevraagd aan Insel Air over wat er zal gebeuren met mensen die voor niks naar de luchthaven zijn gegaan. De passagiers naar Miami, zullen zondag om 7.15 uur via Curaçao vervoerd worden. Ze moeten zich tussen 4 en 5 uur zondagochtend aanmelden op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Gestrande passagiers van de Insel Air vlucht naar Aruba vertrekken zondagmiddag om 15:00 uur. Zij moeten zich om 12 uur in de middag op Zanderij aanmelden. De passagiers zijn niet vervoerd omdat Insel Air rechtstreeks wilde vliegen van Aruba. De luchtvaartautoriteiten hebben hiervoor geen toestemming gegeven, omdat in het luchtvaartverdrag dit niet is vastgelegd. De vlucht moest via Curaçao worden uitgevoerd. Insel Air is helemaal weggebleven.

Advertentie