starnieuws

Man ontkomt aan politie en pleegt diefstal

23 Jun 2014, 22:00
Hans N. en Jurgen R., beiden 33 jaar, zijn door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Omstreeks drie uur in de ochtend hield de politie een wegcontrole nabij de kruising van de Taut Lui FautKanaal- en de Commissarisweg. Hans N. en Jurgen R. kwamen aangereden in een personenauto. Hans N. die achter het stuur zat negeerde het stopteken van de politie en reed door.

De politie zette de achtervolging in en in de Nieuwe Grondweg belandde Hans N. met de auto in een sloot langs de weg. Hij werd aangehouden terwijl zijn makker kans zag te ontkomen. In de auto is een zangvogel in een kooi, een tablet en iets meer dan 100 gram marihuana aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de vogel en de tablet van misdrijf afkomstig kunnen zijn.

Enkele uren na de aanhouding van Hans N. kreeg de politie een melding binnen van een inbraak aan de Indira Gandhiweg waarbij een verdachte was aangehouden. Hij bleek Jurgen.S. te zijn. Beide mannen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hans N. in niet in het bezit van een rijbewijs en de auto is niet van hem. Deze mannen worden onder andere verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en gekwalificeerde diefstal.

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April