starnieuws

ABOP-applicatie nieuwe ‘trendsetter’

11 Jun 2014, 08:00
Met de lancering van een speciale mobiele applicatie (app) streeft de politieke partij ABOP ernaar om vóór 2015 duizenden leden te werven. Abop-parlementariër Marinus Bee vertelt aan Starnieuws dat de partij de nieuwe ‘trendsetter’ wil zijn met het voeren van propaganda.

Bee merkt op dat ABOP geen kleine partij meer is en dat ze daarom van alle nieuwe technologische mogelijkheden gebruik wil maken om zo de samenleving op de hoogte te houden van de vorderingen binnen de politieke partij. Zo stelde hij voorzichtig dat 'de gele partij' bijna het ledenaantal van de NDP evenaart. De massa die aanwezig was op de laatste massameeting in het Andre Kamperveen stadion op 24 mei weet dat ABOP een applicatie heeft die gedownload kan worden.

Partijvoorzitter Ronnie Brunswijk kondigde op de massameeting aan dat binnen een week de 'app' in werking zou zijn. "Hiermee kunnen we tienduizenden mensen tegelijk bereiken als wij een boodschap hebben". Bee zegt dat de ABOP er alles aan zal doen om zoveel mogelijk mensen landelijk te bereiken met de nieuwe applicatie.

Samantha Leeuwin

Advertentie