starnieuws

Sapoen: Lering trekken uit fouten voor goede samenwerking

31 May 2014, 18:00

Deel kernbestuur Pertjajah Luhur in Para.
“Als nieuwe combinatie gaan we in 2015 samenwerken, maar we gaan ook lering trekken uit de fouten die in het verleden zijn gemaakt, zodat deze niet wéér worden gemaakt. Dit om de goede samenwerking te behouden,” zegt Raymond Sapoen, ondervoorzitter van de Pertjajah Luhur (PL).

Bij de samenwerking binnen de nieuwe combinatie zal ook zoveel mogelijk getracht worden om datgene, wat de PL bindt, toe te passen. Sapoen sprak vrijdagavond aan de Palissadeweg 2 tijdens de installatie van een 19 personen tellend kernbestuur van Para Noord. De PL-topper gaf te kennen dat in Para één zetel reeds gegarandeerd is voor de NPS. Het ligt nu aan de PL- structuren in het district om zodanig hard te werken, dat zij de tweede zetel binnenhalen voor de nieuwe combinatie.

De eerste activiteit van de formeel geïnstalleerde kern Para-noord omvat het mobiliseren van personen om mee te helpen aan het bijbouwen van vier extra lokalen op de St. Ferdinandschool. Hiermee wordt een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Para-Noord. Melisa Wongsodikromo, lid van de Partijraad van de PL, benadrukte het belang van samenwerken. Zij bracht in herinnering dat de partij middels de Gotongroyong-gedachte veel projecten heeft kunnen realiseren. “Door samen te werken kunnen we veel bereiken,” hield ze de aanwezigen voor.

Volgens Erwien Djokarso, voorzitter van het kernbestuur Para-noord, zal de kern er alles aan doen om zoveel mogelijk de ontwikkelingsvisie van de partij binnen Para uit te dragen. Hij verzekerde dat hard zal worden gewerkt om personen te mobiliseren en te motiveren voor de PL te stemmen. “Wij gaan samen de zetel van 2005 terughalen en er een tweede bijhalen. Als het gaat om deze kern, kunt u blindelings op ons rekenen,” verzekerde Djokarso.


Advertentie