starnieuws

Verdachte gehoord in drugszaak

24 May 2014, 07:00
Rechter Marie Mettendaf heeft de verdachte Kevin N. gehoord. De verdachte staat terecht voor overtreding van de Wet op Verdovende Middelen. De politie heeft de man op 17 april aangehouden met 166 gram marihuana en 29,8 gram hasj in zijn bezit.

De verdachte vertelde dat hij het bos zou ingaan met de drugs om die te gebruiken. Hij was bezig een ‘stickie’ te rollen toen de politie hem op de markt in Albina aantrof. Volgens de politie kwam de man verdacht over en gooide hij een tasje met inhoud weg tussen een stapel houtblokken.

Een deel van de drugs, 70 gram, zou de verdachte toebehoren. De rest zou volgens hem zijn van een zekere ‘Homi’. Bij het zien van de politie zou ‘Homi’ zich uit de voeten hebben gemaakt. Bij de verdachte heeft de politie ook twee fijnwegers aangetroffen. Kevin N. verklaarde dat 70 gram van de marihuana van hem was en de andere van ‘Homi’.

Rechter Mettendaf merkte donderdag op de rechtszitting op dat wanneer bij iemand drugs en een fijnweger wordt aangetroffen, de persoon wordt verdacht van handel in dit spul. De verdachte, die Guyanees is, heeft zijn verhaal zonder aarzelen verteld aan de magistraat. De zaak wordt op 12 juni verder behandeld.

Advertentie

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April