starnieuws

Gert Post nieuwe CEO van Digicel Suriname

16 May 2014, 02:00

Gert Post, de nieuwe CEO van Digicel Suriname
De nieuwe topman van Digicel Suriname is Gert Post. Hij neemt vandaag de leiding over van Hans Lute, die nu gestationeerd is op de Antillen. Post heeft meer dan 25 jaar ervaring in de telecom sector en beschikt over uitgebreide leidinggevende vaardigheden, meldt het bedrijf.



Post heeft er zin in en wil de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, voortzetten met zijn team. Als CEO van Digicel Suriname, zal zijn focus liggen op het voortzetten van het leveren van de beste prijs en service aan klanten. Daarnaast zal hij de verdere ontwikkeling en levering van Digicel's Business Solutions mogelijkheden leiden en belast zijn met het zorgdragen voor de groei van Digicel’s marktaandeel in Suriname met de bedoeling om uiteindelijk marktleider te worden.

Voordat Post in dienst trad van Digicel was hij werkzaam bij Scarlet B.V. als CEO voor de Nederlandse Antillen gevestigd te Curaçao. Voordat hij naar de regio kwam, bekleedde hij verschillende functies als Managing Director bij Scarlet in Nederland en België en voor Versatel in Nederland, waar hij de consument operaties lanceerde en beheerde. Post heeft een Bachelors graad in Elektronica en Business Administration. Hij spreekt vloeiend Engels, Duits en Nederlands.

Advertentie