starnieuws

Nishaan42 en Jong Rambaan aan kop Lidbonden toernooi

11 May 2014, 19:00
Acht van de tien verenigingen, verdeeld over de twee poules zijn dit weekend in de derde ronde tegen elkaar uitgekomen van de SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi. De ontmoeting tussen De Ster van de Nickerie Voetbal Bond en Real Cicero uit Brokopondo eindige 3-4. De ruststand was 2-2. Met dit verlies maakt De Ster geen kans meer om topsectie voetbal te spelen. Deze club heeft uit drie wedstrijden slechts 1 punt en bezet nu de laatste plaats in de poule.

De wedstrijd tussen The Rightous Brothers van Coronie en Tahitie ook uit Brokonpondo eindigde 2-1; de ruststand was 1-0. De doelpuntenmakers bij de Rightous Brothers waren Jerry Slagveer en Rayen Verwey. Voor Tahitie scoorden Lorenzo Bisoina. Deze wedstrijd werd in Coronie gespeeld.

In Poule L staat Nishaan42 nog steeds aan kop met de volle winst, 6 punten uit 2 wedstrijden. Inter Miliaan staat op de tweede plaats met 4 punten uit 2 wedstrijden. PVV bezet de derde plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden, terwijl Real Cicero op nummer vier staat met eveneens 3 punten maar uit 3 wedstrijden. De Ster is de hekkensluiter in poule L met 1 punt uit 3 wedstrijden.

In Poule K staat Jong Rambaan nog steeds op de eerste plaats met 6 punten uit 2 wedstrijden. Op plaats nummer twee staat T.O.K met eveneens 6 punten uit 2 ontmoetingen. The Rightous Brothers is nu op de derde plaats met 4 punten uit 3 wedstrijden, terwijl Inter Vlijt nu de vierde plaats inneemt met 1 punt uit 2 duels. De laatste plaats in poule K is voor Tahitie met 0 punten uit 3 wedstrijden.

De volledige uitslagen:
Real Cicero –De Ster; gespeeld in Brokopondo 4-3
The Rightous Brothers – Tahitie; gespeeld in Coronie 2-1
Inter Vlijt – T.O.K.; gespeeld in SVCB 0-1
PVV – Nishaan42; gespeeld in NGVB 2-4.

Edgar van Genderen

Advertentie

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April