starnieuws

VHP-voorzitter krijgt twee auto's voor verkiezingscampagne

30 Apr 2014, 03:00

Ondernemers uit Wanica hebben deze voertuigen dinsdag ter beschikking gesteld van VHP-voorzitter Chan Santokhi.
Ondernemers uit district Wanica hebben twee voertuigen ter beschikking gesteld van VHP-voorzitter Chan Santokhi. Dit gebeurde tijdens de 'meet the people' campagne te Dessa in Lelydorp. De partijleider zegende het Noah-busje en de Mitsubishi pick-up in. De voertuigen, beschilderd in oranje en beplakt met slogans werden gelijk ingezet.


Santokhi is blij met de voertuigen en bedankte de ondernemers voor het gebaar die ze gemaakt hebben. Hij deelde mee dat de partij nu over vier voertuigen beschikt die ingezet zullen worden in de verkiezingscampagne. De twee andere auto's zijn in het district Nickerie. Santokhi die campagneleider is van de partij, zal de voertuigen landelijk inzetten.

De partijvoorzitter sprak diverse mensen tijdens de huis aan huis campagne in Dessa. Hij beloofde hen dat VHP gaat voor goed bestuur. Santokhi zei aan zijn gehoor dat hij een zakelijke campagnevoering zal doen met gebruikmaking van beperkte middelen. Hij rekent op de ondersteuning van ressort Lelydorp, waar hij woont.

Advertentie